top of page

Beoordeel deze website!

Beoordeel deze website!

Wilt u ons helpen deze website te verbeteren of feedback geven?

ERNICA en eUROGEN verzamelen anonieme informatie van websitegebruikers om het gebruik, de relevantie, het verwachte ‘empowerment-effect’ en de belevenis van deze seksuele ondersteuning website voor zorgverleners, patiënten, ouders en andere relaties op internationaal niveau te evalueren. Deze evaluatie heeft tot doel, vast te stellen waarop de website kan worden verbeterd om ervoor te zorgen dat hij geschikt is waar hij voor bedoeld is en aan de behoeften van de gebruikers voldoet. De resultaten kunnen mede helpen om nieuwe informatiebronnen of initiatieven in de toekomst vorm te geven.

De aantallen bezoekers van de website en hun karakteristieken worden gedeeltelijk geëvalueerd met behulp van Google Analytics. Raadpleeg het Cookie- en Privacybeleid voor meer informatie over Google Analytics [en hoe u zich afmeldt].

Er worden ook anonieme enquêtes gebruikt om het gebruik, de toepasbaarheid, het verwachte effect en de ervaring met de website te evalueren. Deze enquêtes zijn beschikbaar in het Engels, met de mogelijkheid om een andere taal te kiezen.

Bent u patiënt of familielid/andere relatie van een patiënt met een anorectale malformatie of de ziekte van Hirschsprung?

Klik hier voor meer informatie en om de anonieme evaluatie-enquête van 10 minuten in te vullen.

Bent u een zorgverlener die zorgt voor patiënten met een anorectale malformatie of de ziekte van Hirschsprung?

Klik hier voor meer informatie en om de anonieme evaluatie-enquête van 10 minuten in te vullen.

bottom of page